Allmänt

Härligt i Helsingborg

Idag är vi inne i fabriken på ZOÉAS och kollar hur det går till. När vi lämnade Kenya i vintras så slutade vi vid aktionen i Nairobi, och idag fångar vi upp pucken. Vad händer med kaffet i Sverige och hur blir det till den kopp vi dricker? Spännande och roligt. Jag är verkligen tacksam att få vara en del av detta samarbete och få hänga med så härliga människor.

Mycket info, ännu mer förståelse, god mat, vi har fått rostat eget kaffe,härligt väder, hotellnätter och bara underbart. Jag är glad över mina dagar i Skåne, i eftermiddag sticker vi hem till Stockholm. Vi har dodgeball turneringen ikväll och jag är ÖVERTAGGAD! Och så längtar jag efter min familj. Vill ha mina gossisar nära och Gud vad jag kommer att krama om dom. I helgen byts fokuset från arbete till 100% familj.

 

Them girls!
image

image

image

image
 
 

image

image

image

image

4 Kommentarer

 1. Mats

  Fina bilder!
  Jag håller själv på med fotografering, men det är mest sport, 360 fotograferingar och produkter.
  Jag bygger även hemsidor och håller på lite med sökmotoroptimering.

  Tänkte kolla om någon vänlig själ kan googla billiga hemsidor och kolla på vilken plats på google https://www.faldt.one/billig-hemsida/ får. Surfa gärna runt en stund. Orsaken till att jag ber er om detta är för att se vad jag får för placeringar i övriga landet.

  Här är mina övriga hemsidor
  http://www.sportfoton.se
  http://www.360-fotografering.se

  //Mats

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting