Dagens outfitKärlek

Han är så fin

Min människa♥️.

Hugo: Läste på bloggen att du önskade dig en jacka.

Paula: Ja?

Hugo: Ja tänkte att det är bättre att du får den här nu än till jul.

Alltså Hugo. Vi är tre i familjen som tycker att du är sämst på att bädda sängar men vi är ense om att du är bäst på att överraska, ge gåvor och skämma bort.

TACK♥️

Colmar Originals

Viktigt det där med lång jacka som täcker rumpan, annars funkar det inte i mitt liv.

 

 

 

2 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting