Kärlek

Hälsningar från Amerikat

/ Saknar er också familjen!

3 Kommentarer

  1. Filiz

    Hej!

    Jag ville bara skriva att din blogg är min feel good tid!! Jag har inget barn, har inga planer att skaffa barn heller. Har nyligen avslutat ett 5 år långt förhållande.

    Att läsa din blogg får mig att uppskatta det jag har och att känna glädje och ro i min själ. Jag vet ärligt talat inte varför. Men du förmedlar detta och jag vill bara skriva TACK! 🙂

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting