BröllopKärlek

Grattis till oss

Hur säger man till någon hur mycket hen betyder för en, när orden inte räcker till? Idag, idag är Pulkan sentimental och rörd. För ett år sen gifte vi oss, och magen krampar för att inte tårarna ska rinna. När sjutton blev jag så blödig? ?

Det handlar inte om att jag kan leva med Hugo, det handlar om att jag inte kan leva utan honom. Det kanske blir så, att man växer ihop. För varje år blir vi bara mer och mer lika varandra. Med Hugo har jag ibland så mycket att prata om att jag måste skriva upp punkter i telefonen för att inte glömma bort vad jag vill prata om, men det är också han jag är mest bekväm med att ligga bredvid varandra helt knäpptysta. Han håller på med sitt, och jag med mitt. Men han finns alltid där även om vi är tysta.

För snart åtta år sen korsades våra vägar och vi har hunnit med mycket. Skaffat och fostrat två underbara döttrar, byggt upp ett tryggt liv till vår familj, bytt bostäder för att äntligen hitta huset vi vill bli gamla i men endast hunnit vara gifta i ett år. Jag är glad över att vi väntade med bröllopet och prioriterade livet i första hand. Det är lite så du och jag funkar. Trots att vi ser många olikheter i varandra (och är sjukt olika) är vi nog mer lika varandra än vad vi tror.

När två blev en för snart åtta år sen- då började livet på riktigt. Grattis till oss som firar ett år som gifta idag. Må vi fira kärleken idag, och många, många fler gånger i framtiden. Hugo, I fakking love you babyboyan!

8 Kommentarer

 1. Isa

  Alltså ni e så fina tillsammans! Ja ligger seriöst å fulgråter till er video! Sådär mke så man får håll ändå upp i bröstet du vet ? ni e så himla fina å stort grattis på eran dag!

 2. Ann-Sofie

  Stort grattis på er dag Paula och Hugo <3
  Och grattis till era underbart fina döttrar som har fått så himla kärleksfulla och härliga föräldrar.
  Grattis till kärleken <3

  Firade själv 2-årig förlovningsdag igår och är själv kanske något blödig men jag grinade lika mkt till era filmer nu idag som jag gjorde när ni först visade dem. Herregud! Kan inte sluta.
  Jag längtar efter att förhoppningsvis en dag få dela en sådan här stor dag tillsammans med min älskling.
  Grattis igen <3

 3. Indiana

  Stort grattis på bröllopsdagen!! Ni är underbara, jag höll på att börja gråta själv när jag såg er video.
  Hoppas ni har haft en fin helg tillsammans och att ni får många, många flera år tillsammans med er fina familj.

 4. Z

  Grattis till bröllopsdagen??
  Imorgon firar jag och min man 1 år förlovade, vi tatuerade oss i fredags med samma motiv för att fira vår kärlek

 5. Sandra Augustinson

  Ett stort stort grattis till er båda och hela familjen!! ??? Jag kommer ihåg er bröllopsvecka här på bloggen och jag läste din blogg flera gånger per dag. När jag såg era bröllopsvideos på Youtube, så grät jag floder! När jag såg videon när ni läste upp varandras brev så forsade mina tårar av glädje för er. Jag snubblade in på Hugos instagram kommer jag ihåg för några år sen och hittade sen din, sen dess har jag läst era bloggar varje dag och älskar dem.

  Njut av er härliga dag tillsammans, paret Rosas ♡♡ Ni är underbara!!

Visa alla 8 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting