Träning

Genom att tro på sig själv så är man redan halvägs

Jag och min bror körde ett roligt pass igår. Det var tufft och sista biten höll jag på att ge upp. Då är det skönt att träna tillsammans med någon. Leons tempo blev min räddning. Vi körde:

-1 km löpning
-300 airsquats
-200 armhävningar
-100 situps
-1 km löpning

Vi sprang ner till en strand och körde våra övningar. Man gör alltså detta ihop. Vi körde 25 repetitioner var. När jag körde så vilade Leon och vise versa. När vi skulle springa hem igen var mina ben som spagetti. Det var varmt ute och det bara rann svett om oss. Grisigt, kul och vi kommer definitivt köra om detta pass! =)

inspo-4_193568500

5 Kommentarer

  1. Jannice

    Hej!
    Låter som ett riktigt roligt pass 🙂
    Kör varje person alla repetitioner själv eller delar man på de som du skrivit? Alltså kör båda 300 airsquats, 200 armhävningar och 100 situp´s? 🙂

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting