KärlekTips

Ge bort en farsdagpresent och var med i kampen mot prostatacancer

I annonsamarbete med Frank Dandy

Farsdag närmar sig och då är det ett ypperligt tillfälle att slå två flugor i en smäll. Då kan man både uppvakta pappa och vara med i kampen mot prostatacancer.

Visste du att prostatacancer är Sveriges vanligaste cancersjukdom? Män är generellt bra på att besikta sina bilar men inte sig själva. Alla män över 50 år bör vara noga med hälsokontroller.

– Om prostatacancer upptäcks tidigt går det att bota

Därför tycker jag att det känns viktigt att sprida denna information till er kvinnor. Uppmana männen i era liv att vara lika noggranna med sig själva och hälsokontroller precis på samma sätt som dom är med bilen🖤.

Jag älskar Hugo mer än allt annat. Vid farsdag tycker jag att det inte krävs en större ansträngning för att visa uppskattning och kalsonger är en klassisk farsdagpresent.

Present till Hugo

Frank Dandy är huvudsponsor i år mot kampen mot prostatacaner.

Genom att köpa dessa boxers så bidrar man till att hjälpa till i kampen mot prostatacancer. Frank Dandy skänker 100 kr per såld box till mustaschkampen vilket jag tycker är riktigt fint! -Köp din box HÄR & läs mer om kampanjen.

Jag är med i kampen genom att ge bort dessa kalsonger från Frank Dandy i farsdagspresent. Är du med mig? 💙

5 Kommentarer

 1. Jenny

  Åh vilket bra samarbete!!
  När vi ändå pratar om prostatacancer så måste jag lägga in en kommentar om paranötter. Paranötter har i studier visat kunna motverka utvecklingen av prostatacancer, endast en paranöt innehåller dagsbehovet av selen!

 2. Amanda

  Åh dessa ska jag köpa både till mina barns pappa men även till min egna pappa som tyvärr är en av dom som kollade upp sig för sent.. varför ska denna jävla sjukdom drabba dom allra finaste människorna?!
  Tack Paula för du uppmärksammar detta, och alla ni andra lova att ni skickar iväg era män, pappor, bröder, söner på undersökning. ❤️

 3. Victoria

  Min pappa har prostatacancer ,så fruktansvärt att gå igenom 😓självklart stödjer jag detta! Grymt bra samarbete !!

 4. E

  Åhh detta träffade mig ♥️ Fick redan på i förra veckan att en nära släkting fått prostatacancer, så detta har på kort tid blivit ett viktigt ämne för mig!

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting