BilderDagens outfitTips

Gårdagens kväll i bilder

Vi möttes upp på Bank hotells takterass Le Hibou. Har ni varit där? En takterass helt i min smak! Det var så fint och man fick en ny vinkel på Stockholm med utsikt över Strandvägen Tack för alla kommentarer om min outfit igår! Jag hade modevisning för tjejerna hemma och det var dom som valde min outfit. Dom gick verkligen igång på min glittriga topp. Så himla gulligt när dom sa ”Vad fin du är mamma”💗

Tröja: Zara

Jeans: Gina

Skor: Din Sko

Väska: Gucci Hugo skrattade åt mig igår 😂 Jag har en lista på min telefon där jag skrivit upp ställen jag vill gå till. Jag tycker om att se och uppleva nya platser såsom takterasser och restauranger. När man väl ska ut är det kul att komma till nya ställen så man inte bara kör på rutin och går dit man brukar.

Ser jag en incheckning på något som ser trevligt ut skriver jag upp det på min lista. Tack vare listan blev det igår en fördrink på Le Hibou och mat på Calle P

Födelsedagsbarnet och Sebbes fru LauraMy forever fav personCalle P var riktigt, riktigt bra! En tomatsallad med rökt getostÄr så stolt över dessa tvåDet var riktigt mysigt att gå ut och äta med Sebastian och Laura. Sebbe och Hugo arbetar tillsammans så oftast pratar vi jobb och har fokuset på våra fyra barn.

Igår pratade om livet, och kom varandra närmre. Efter middagen åkte vi hem till oss och nattbadade i poolen. En bra onsdag med andra ord!

10 Kommentarer

 1. Linn

  Kan du inte dela med dig av din lista på ställen så man kan få tips, va ju en helt utmärkt idé ska göra en likadan! 😍

 2. Leoni

  Varför gör du den där grimasen med att rynka på näsan på bild numera? Du är sååå vacker när du ler eller bara är, utan konstiga grimaser, du har så naturligt glow Paula!!

  1. Hanna

   Sådär skulle jag inte ens säga till min bästa vän. Vad är det för fel på folk? Man behöver inte skriva/säga allt man tycker och tänker.

   1. Leoni

    Jag syftar på en av bilderna där hon står med Hugo, alla andra är superfina där hon inte gör en grimas, beror nog inte på botox

   1. Leoni

    Och jag tycker att hon är finast när hon inte gör grimaser, Sonja. Man tycker olika och jag frågade bara varför hon gör grimaser när hon är så fantastiskt vacker. Ser på riktigt inget fel med min fråga?! 😂

Visa alla 10 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting