Bilder

Frukost med Nya Polarn och Pyret

Gud vad jag är taggad inför hösten! Jag har precis varit på en frukost hos Polarn och Pyret. Vi har ett samarbete inför hösten så jag har precis fått sett kollektionen AW 17. Maaaajgaaaad! Ett nytt kapitel föds, i höst kommer nya Polarn att födas.

P6291451 P6291453

– Nya modeller
– Andra färgval
– Uppdaterade material- men samma kvalité
– Men framförallt: Lekvänliga modenyheter

Jag är spänd på att få visa er, håll utkik i veckorna. Redan vecka 29 kommer en del av kollektionen ut i butik.

Sneakpeak

P6291441

P6291444

Annars då? Jag har bara cyklat 1,2 mil nu på morgonen. Blev så inspirerad av Hugo som cyklade in till stan igår. Detta hände:

– Blev omkörd av ALLA
– Har redan träningsvärk
– Blev dyngblöt och hade inget ombyte (köpte en ny tröja till och med)
– Konstaterade att min sadel satt för högt upp när jag redan var iväg
– Kände hur bilister typ snuddade min axel
– Oerfaren cyklist som jag är så missade jag att ta upp handen vid svängar
– Cyklade lite fel och hamnade då och då i återvändsgränder

Har jag berättat att jag nu har 1,2 mil hem? 2,2 mil. Bra jobbat P! =)

P6291437

Med en massa härliga loppisar <3

P6291459 Spex
P6291468

3 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting