Dagens fråga

”Frisk luft gör dig gott”

Jag älskar att se mina barn leka utomhus. Vi har en kultur här i Sverige, med att frisk luft är bra för oss. Är vi hemma för länge en lördag kan jag få som en krypande ångest. Upp och ut är lite mer min mentalitet.

I Kajen finns det en liten fontän. Molly har lekt där sedan hon var bebis. Leonore fick också doppa sina små fötter där, i väntan på att farmor skulle komma här om dagen.

I vilken lek-miljö mår du som förälder bra av?

P7261556 P7261558 P7261565

P7261575 (kopia)

10 Kommentarer

 1. carro

  Vi bor i ett hus ute på landet och vi är utomhus i ur och skur med både sonen (wille på 18månader ) och med våran rottweiler hane Rex på 4år.För oss finns det bara ett undantag eller två rättare sagt när vi inte går ut.När det är storm och allt flyger runt så håller vi oss inne och när det åskar och blixtrar.Vi älskar att vara i skogen och upptäcka grejer.

 2. carro mamma till wille

  Vi bor i ett hus ute på landet och vi är utomhus i ur och skur med både sonen (wille på 18månader ) och med våran rottweiler hane Rex på 4år.För oss finns det bara ett undantag eller två rättare sagt när vi inte går ut.När det är storm och allt flyger runt så håller vi oss inne och när det åskar och blixtrar.Vi älskar att vara i skogen och upptäcka grejer.

 3. Linda

  Jag älskar att vara ute med min Ellie.. Men just nu blir det inte så kånga stunder åt gången som jag önskar då Ellie stoppar exakt allt i munnen. Hoppas den perioden tar slut snart så vi alla kan njuta till fullo av uteaktiviteterna .

 4. Malin

  Härligt! Jag älskar också att vara ute med mina barn, i ur och skur! Spelar egentligen ingen roll var vi är eller vad vi gör, i deras ögon är allt spännande 🙂 Ha en bra dag !

 5. Jessica

  Härligt inlägg 🙂
  Jag väntar mitt första barn nu och funderar mkt på hur man kommer vara som förälder, jag själv är ett ur och skur barn, har jätte svårt att bara sitta inne och glo. Måste ut och göra saker 🙂 Jag vill göra allt för att mina barn skall leka utomhus, upptäcka naturen osv. Jag får lite panik över all den teknik alla barn omges av hela tiden. Sen vet man aldrig hur man själv blir, detta är ju endast mina tankar nu, Vi får se i november 🙂

Visa alla 10 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting