BilderTips

Före och efter

I måndags gjorde jag mitt hår på Klippotek1 hos bästa Camiliah. Samma dag tog jag ut mitt löshår så frisyr och färg var kaos! Jag bestämde mig för att vilja bli ljus igen till våren och då behöver vi redan nu jobba bort den röda färgen. Jag kände också att mitt hår fått lida lite under tiden med löshår så Camiliah arbetade med att återbygga mitt hår med en speciell kur. Kuren är som sagt reparerande för håret samt fuktande. I samband med en klippning eller behandling så kostar den bara 150 kr och SÅ värt! Mitt hår känns redan starkare.

Nu ska jag fortsätta att vårda mitt hår och vara snäll mot det. Inga fler röda färger och inga färgbevarande produkter. Låta tiden göra håret brunt för att sedan bli ljushårig. Ni har inte glömt att du får 10% rabatt hos Camiliah vid första besöket om du uppger ”Paula” vid en bokning?  Numret till Klippotek1 är 08-710 19 00

Före, herregud säger jag bara!!!!

Efter, en röd/brun/lila hombre

12 Kommentarer

 1. sandra

  vet jag itne hur, men ibland ser du ut som ett troll.. Vet inte om det har något med din grova haka att göra, försöker komma på det varje gång!

 2. kiuy

  Hej hur kommer det sig att linda bloggar mer än dig och hon har ett barn mer. O du ska jobba me vimedbarn ska du inte blogga då liteee mer som nu på förmiddagen. Vad hände med det nya tänkande? Missförstå mig inte bara gillar din blogg starkt

 3. Lea

  Måste säga att du är jättefin i håret nu 🙂 det ser mer naturligt ut. Jag provade själv löshår i ca 1 mån och stod inte ut, det är för mkt jobb och ångrade mig redan efter någon dag. Tack för en bra blogg

  / L

 4. Hilda

  Du är en otroligt vacker tjej och är fin i det mesta. Men, den kalla röda färgen är svår att få passa in på vemsomhelst egentligen. Tror också på att lite ljusare till våren kommer bli kanon!

Visa alla 12 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting