BröllopKärlek

Fördelar och nackdelar med att bröllopet nu är över

 

Fördelar:

Vi är gifta! Tänk vilken grej, vi har verkligen gjort allting baklänges

Jag är nykär i ALLA. I Hugo, i mina vänner och i min familj. Känns som att vi alla har kommit varandra ännu närmre efter denna bröllopsresa

Skulle inte säga att jag varit stressad mem det är skönt att släppa tankarna på bröllopet som alltid funnits i bakhuvudet

Slut med stora kostnader, vissa fakturor har varit riktigt svettiga!

Jag har fått bära världens finaste ring i hela fyra dagar💗

Minnena från bröllopet är bland de finaste jag har

Nu känns det som att jag har massor med tid till nya projekt i livet

I detta nu går livet vidare som äkta makar. Vi håller på att kolla upp restauranger och barer i Athen. Vi sticker iväg på en bröllopsweekend nästa helg. Har ni några heta Athen tips? Se,göra,äta? =)

Dessa vardagsdagar efter bröllopet har känts så mysiga. Att bara få vara hemma och njuta av barnen och lugnet efter stormen

Vi ser fram emot att få alla bilder och filmer från bröllopet. Sånt man sparar genom hela livet. Ser också fram emot att få framkalla bilder och pyssla med ett fotoalbum

 

Nackdelar:

Det var så roligt att gifta sig. Sorgligt att vi inte kan göra det igen! Och andra sidan har vi varje år en anledning att bjuda på fest den 8e september för att fira vår bröllopsdag

Tröttheten vi känt efter bröllopet… gud vad vi har sovit. Ett tag trodde jag att vi höll på att bli sjuka för att vi sov så mycket dagarna efter

Har aldrig känt mig så vacker som i min bröllopsklänning. Skulle det vara stört om man bär sin brudklänning till vardags?🙈

Jag känner mig lite mätt på allt som har med planering att göra. En viss del av mig vill gotta mig i minnen och gå tillbaka i tankarna medan en annan del av mig vill inte ens snudda vid tanken av allt som har med bröllop att göra.

Jag har under hela mitt liv ogillat mitt efternamn Uribe. Och nu när jag har bytt till Rosas har jag fått lite separationsångest!

Tydligen är det lätt att känna sig deppig efter sitt bröllop. Så kallat ”wedding blues”. Vi får passa oss för att inte känna oss ledsna och deppiga. Blev ni det efter ert bröllop?

Möhippan blev ett minne för livet och mitt hippa-gäng var det bästa. Så sorgligt att helgen i polen tog slut så snabbt. Men jag har planer för hippa-gänget…

// Bild: Sandra Rogers

17 Kommentarer

 1. Lisa

  Grattis till er 😍😍
  Du kanske kan be om att få sy om klänningen till en kortare modell så du kan använda den på andra tillställningar 😃 du är så vacker 👌🏼

 2. Lisa

  Hej!
  Stort grattis till bröllopet, ni var båda fantastiskt fina.
  Jag gifte mig ganska precis för en månad sedan och känner igen många av punkterna. Vi blev också ”varnade” för dippen som gärna kommer efter men vi har hittills känt precis tvärtom. Vi är lyckligare än någonsin och fascineras över all den kärlek som vi fick under den här dagen. Nu jobbar vi med främst med att vara kvar i mysbubblan när vardagen pickar på, hehe. Önskar er all lycka & njut ordentligt av er resa, det är helt underbart att få komma iväg tillsammans och låta alla intryck landa.
  Kram

 3. Lotta

  Om ni ska ut till Glyfada eller Vouliagmeni rekommenderar jag metron till Elliniko och taxi vidare. Med fram tar det lång tid och den går inte hela vägen till Vouliagmeni! Astir Beach i Vougliameni är toppen! Utebio är mysigt! http://cine-thisio.gr har utsikt över Akropolis! Och Plaka såklart, så mysigt! Njut, Aten är en fantastisk stad!

 4. Hanna

  Känner verkligen igen mig ang efternamnet 😂. Jag har aldrig brytt mig särskilt mycket om mitt efternamn eller direkt identifierat mig med det och eftersom min man identifierar sig mycket med sitt efternamn så var det självklart för mig att ta hans. För mig är det viktigast att jag och våra (förhoppningsvis) framtida barn alla heter samma. Mitt efternamn var ovanligare än hans så jag fick jämnt stå till svars för att vi gick efter förlegade normer om att ta mannens namn. Iaf… hade inga problem med att byta namn fram tills papperna skulle skickas in, då blev det jobbigt 😅. Menmen, jag skickade papperna och nu har jag nästan glömt att jag någonsin hetat något annat ☺️

 5. Lollo

  Hej Paula! Har lite konstruktiv kritik att ge dig, detta endast för att ge tips om hur du kan förbättra ditt bloggande..alltså med välmening.. Du är lite dålig på att återkoppla kring vissa ämnen, ibland skriver du om något och säger att du ex. kommer ta upp det senare men det gör du inte. Ett exempel är ringen du skulle visat innan bröllopet men inte gjorde..jag har tänkt på det vid flera tillfällen så det är därför du får en heads up. Tack för en bra blogg i övrigt!

 6. Elin

  Stort grattis till er 💞
  Vi gifte oss 25/8 och har oxå gjort allt baklänges 13år tillsammans, 10år förlovade, 2 söner 10 & 6 år. Och nu är vi äntligen äkta makar och delar samma efternamn hela familjen.
  Känner igen mig så mycket i de du skriver.
  Sånn häftig något magisk känsla som är svår att sätta ord på. 🥂🍾❤

  Alla lycka till er 💞 // Elin

 7. Erika

  Hej!
  Grattis till giftermålet!

  Det är verkligen bra och intressant att ta upp båda fördelar och nackdelar. Verkligen bra!

  Men en sak jag verkligen är nyfiken är Uribe som du aldrig gillade under ditt liv. Kan du förklara varför du inte gillade om det är okey?Fanns det möjlighet att byta efternamn när du blev myndig?

 8. Fotini

  Ni måste sjävklart traska runt i Athens egna ”gamla stan” Plaka! Otroligt mysigt och gå runt i. Om ni vill ha Greklands godaste gyros så ska ni gå till O Thanasis. Perfekt som lunchpaus i all shopping!!

  Trevlig resa! <3

 9. Sandra

  Om ni vill ha bad, åk tilö Glyfada med spårvagnen (tram) går från Syntagma! Jättefin strand, tar ca 1h ut.
  Gå upp till toppen av berget Lykabettos, gärna vid solnedgång! Magiskt man ser heeela Aten!
  Sen går det typ inte att hitta en dålig taverna i Plaka, så mysiga gränder och god mat! 🙂 Plus att Akropolis är väl värt ett besök trots mycket turister, dock är museumet i anslutning inget vidare!
  Ha de fantastiskt!

 10. Ewelina

  Jag hann aldrig känna efter om jag blev deppad för jag födde vår son, 16 timmar efter att vi sa ”ja” han kom förtidigt.. så jag han aldrig njuta som nygift.

 11. Monika Juko

  Vad roligt att du skriver om alla för- och nackdelar för känner EXAKT det du skriver. GIfte mig för 1 månad sen, och dessvärre kände vi oss väldigt deppiga efter vårt bröllop. Det är som om något saknas för man har ju planerat detta såå länge, och nu känns allt som himla tomt och konstigt.
  Roligt att jag också fick mig min möhippa i Warsava – Ni var verkligen såå vackra

 12. Anna

  Hej! Hur blev det med plugget? Minns att du skulle börja i höst? Tänkte hur det går att kombinera allt jobb oC familj med plugg? Sitter i samma sits och svettas…

 13. elin

  Ni måste ut till Vouliagmeni – tar ungefär 20 minuter med trådbuss från centrala stan. Har ni tid rekommenderar jag Vouliagmeni lake (EN DRÖM!) – annars är hela Vouliagmeni vackert.

  Bästa gömda baren är Six d.o.g.s. Ligger lite avsides men har magiska drinkar och innergården är en lummig dröm med gungor, gömda sittplatser och massor av grönska. Det sägs också vara en cool klubb sent in på natten.

Visa alla 17 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com