För första gången någonsin | Paula Rosas
paulas

Paula Rosas

Annons

För första gången någonsin

Hemma igen efter en magisk vecka i Spanien. 13 vuxna och 12 barn, det är roligt att vara ett story gäng utomlands. Och det hände något i Spanien, för första gången på sex år önskade jag att jag inte hade haft en stor blogg.

Misstolka mig inte, jag älskar att blogga. Det finns ofta en massa inom mig som jag vill kommunicera. Men det vart så tydligt för mig att tiden i Spanien ville jag spendera utanför en skärm. Med verkliga människor. Med min familj. Så jag tog det ”ledigt” och struttade i bloggen och de dåliga samvetet. Efter att Avicii hittades död i fredags kändes det hemskt men också så himla viktigt: skit i stressen, lugna dig om du kan.

Efter en resa finns en massa energi inom en. Vi möttes av våren här hemma och jag känner mig glad. Vi firade Molly hela dagen igår och idag är det tillbaka till verkligheten. Jag ska podda, ha möte, svara på 235567 mail, blogga, träna, hämta bilen från service och umgås med kidsen. Puh!

I veckan: På torsdag åker jag och Johanna upp till Östersund! Vi ska ha en livepodd i köpcentrumet Kärnan. Vi startar kl 19 men är på plats redan kl 18. Vi ser fram emot detta, jag har aldrig varit i Östersund och det är alltid kul att besöka nya platser.

Saknat: Den här tjejen. Jag älskar Greta som om hon vore mitt barn. Det går kanske inte att jämföra barn och hundar men hon har mig runt sitt lillfinger. Hon var hos oss hela dagen igår och lekte med alla barn. Trots hennes storlek går det bra.

Köpt: Vi fick feeling i takt med att våren är här så vi har köpt nya utemöbler.

Mål: Har insett att jag gör ett misstag i mitt sätt att leva, och hur jag förmedlar de till min familj. Klurat hela helgen på förändring, mer om de i ett inlägg senare idag.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
paulas

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tova

    Det finns forskning som undersökt hundägarens känslor till sina hundar med föräldrars känslor till sina barn, och känslorna är likartade oberoende objektet vars känslorna riktas! Så det går visst att jämföra barn med hundar, eller iallafall känslorna till de båda! 🙂 Mvh hundnörd

Annons