Kärlek

För fem år sen började livet

För fem år sen började den mest värdefulla delen av mitt liv. För fem år sedan föddes Molly, och även mitt mödraskap.

Tänk att Molly blir en hel hand idag. Hon har utvecklats till en fantastisk flicka med ett stort hjärta. Varje dag förundras jag över henne och hennes framsteg. Det är fascinerande att se hur hennes behov förändras med tiden. Idag är kompisar viktigare än någonsin och vi gör vårt bästa för att fylla i hennes behov.

Att ha Molly som familjemedlem är rikt. Hon gör oss rika med en himla massa kärlek. Hon är vårt första barn och den som vi lärt oss så otroligt mycket om livet. När jag fick mina två barn förstod jag vad livet handlar om, vad jag ska fokusera på. Tack vare dom blev jag ödmjuk gentemot livet och gav mig perspektiv på vad man bör prioritera. Grattis älskade Molly på din födelsedag.

Molly var ledsen när hon skulle somna för att dagen var slut. ”Jag vill fylla år varje dag, jag tycker om födelsedagar”. Jag förklarade att livet är en fest och att vi firar på olika sätt varje dag. Imorgon firas hon på föris, och nästa helg har vi bjudit alla kompisar.

Idag firades hon med sång och paket på morgonen, under förmiddagen kom min mormor och planterade, vid lunch fick hon åka med mormor och välja en sparkcykel, sedan gick vi till parken hela familjen ink Greta, under eftermiddagen kom resten av familjen och barnen hängde i stuttsmattan till sen kväll. Vi bjöd på tacos (Mollys favoritmat) och prinsesstårta (Mollys favorittårta). Alldeles lagom och hon var omringad av alla som älskar henne.

Jag älskar dig Molly, vi är många som gör det. Tack för idag, tack för att du finns. Idag blev du fem år, en hel hand. Som du har längtat efter att bli just fem. Roligt men fortfarande overkligt, stora lilla älskade tjej <3

Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com