BröllopKärlek

För det är ingen vanlig dag…

….För det är våran bröllopsdag hurra, hurra hurra!

För två år sedan vaknade jag upp i Mariefred på Åsgårds slott. Min väckarklocka ringde kl 07 och sju timmar senare klev jag in i kyrkan tillsammans med min pappa för att vandra till altaret. Där stod min blivande man och väntade på mig♥️.

Själva bröllopsdagen är bland de lyckligaste dagarna i mitt liv. Tillsammans med 22a april 2013 och 1a december 2015, då föddes våra döttrar. Jag och Hugo firar snart 10 år tillsammans och idag två år som gifta. Våra år tillsammans har varit viktiga, livsavgörande, utvecklande, lyckliga och tuffa. Vårt äktenskap har fått konkurrera med mycket jobb och slit. De har fått konkurrera med stress som lett till att vi mått dåligt.

Det i sig har varit en resa att ta sig ifrån. Att frigöra sig från stressen och dess symtom. I denna resa har Hugo varit den som lyft mig när jag nästan fallit. Hugo är den som har tvingat på mig kläder och sett till att vi startat en dag när jag har legat i sängen med ångest. Hugo är den som har torkat bort mina tårar, den som har lyssnat, den som har peppat och den som har älskat.

Hugo har älskat mig när jag som mest har behövt det♥️

Det sägs att kärleken övervinner allt. Det sägs att man egentligen inte behöver något mer än just kärlek. Och det har Hugo bevisat för mig. Hans envishet har fått mig ur ett mörker jag aldrig mer vill hamna i igen. Även om jag bara gästade det mörkret har jag blivit betydligt mer ödmjuk mot psykisk ohälsa och dess förgörande symtom.

Idag, på vår andra bröllopsdag ska vi fira att vi är det team vi är. Paula och Hugo, familjen Rosas. Vi som ställer upp för varandra i vått och torrt. Vi som får varandra att älska oss själva tack vare varandra. Vi som förälskar oss i varandra flera gånger om och hela tiden lär oss att se på varandra med nya ögon beroende på vart i livet vi befinner oss.

Jag har fått en ny bild av vad äkta kärlek faktiskt går ut på. För mig handlar det om att man hela tiden ger och tar. Att jag kan säga hundratals saker utan att använda ord och att min motpart förstår mig bara vid mitt kroppsspråk eller blick. Att kärlek till viss del handlar om trygghet men att man också vårdar kärleken i nuet.

Jag vill leva med dig tills jag blir 100 år. Tillsammans tills att håret blir vitt♥️ Grattis till oss. Grattis till vårt andra år som gifta.

6 Kommentarer

  1. Sandra Augustinson

    Ett stort stort grattis till er båda och familjen <3 <3 Ni är mina couple goals och ni är så underbara, ni bevisar verkligen att "love conquers all". Fira ordentligt idag med hela familjen med kramar och kärlek, kramar Sandra

Visa alla 6 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting