Husbygget

Följ med oss i byggserien Villa Rosas

I reklam för Voyd och vår egen byggserie Villa Rosas

Hörni jag är såååå glad över att idag kunna presentera ett första avsnitt i vår byggserie Villa Rosas som ligger hos Voyd HÄR!

Många utav er reagerar säkerligen på att det kostar 39 kronor att se det första avsnittet. Samtliga avsnitt i byggserien kommer att kosta och det är för att jag tillsammans med Voyd kan möta önskan om att bjuda in och prata närmare i ett rörligt format om vår resa till vårt drömhus. Jag personligen har varken kunskapen eller tiden till att själv redigera avsnitten utan de hjälper Voyd mig med och därför har vi en liten kostnad att täcka.

Den här byggserien är till för dig som är intresserad av renovering, hem och inredning. I vår utbyggnad söker vi en bättre livsmiljö och vi vill investera rätt för att just göra livsmiljön bättre än vad den är i dagsläget. Tanken är att bjuda in till alla moment. Från start till ett färdigt resultat. I nästa avsnitt sätter jag på mig bygghatten och åker ut på ett studiebesök. Stjärnarkitekten Paul Ross ska visa två hus som han har byggt.

I det första asvnittet har vi möten, presenterar nyckelpersoner, visar skisser och går en housetour. Jag hoppas att ni vill hänga med i vår byggserie och där komma närmare omvandlingen som väntar. Kika in första avsnittet HÄR

Från…

Till! 😍

 

 

4 Kommentarer

 1. Caroline

  Håller med övriga. Hade verkligen kollat om det inte kostat. Kan förstå att det behöver finansieras, och det är väl ett övervägande man får ta om man vi ha fler som tittar eller inte. Tänkte bara att det är bra för er att veta att fler avstår från att titta pga kostnad även om man är intresserad av att se. Men kul att följa med bilder iaf och stort lycka till med bygget!

 2. Nina

  40:- för 25 minuter.. Förstår er tanke men tyvärr tappar ni mig. Jag hade gärna kollat men inte mot avgift. Lycka till i bygget 🙂

  1. Paula Rosas

   Jag fattar till 100%. Du kan följa bygget i text och bild också♥️. Detta format riktar sig till dom som har ett större intresse men givetvis kommer jag att dokumentera även som vanligt ♥️

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting