BilderMolly 8 månader till 1 år

Födelsedagsfirandet del 1

Denna dag har gått till att göra min lilla dotters allra första födelsedag till den allra bästa. Det måste varit så att Molly kände på sig att något skulle hända idag för hon vaknade redan vid kl 6 när hon i vanliga fall brukar gå upp vid halv 8. Vi smög in till Molly och sa att hon fick låsassova medans vi gjorde iordning en frukostbricka, hon blev så glad när hon såg ballonger och tända ljus. Efter sången fick hon spring in i vardagsrummet där vi hade slagit in lite av hennes paket, bland annat en gunghäst som hon verkade bli glad över.

Efter en mysig morgon så drog jag och Molly in till stan för att möta upp Mollys mormor i Kungsträdgården. Ni vet säkert själva hur vackert det är i Kungsan vid den här årstiden. De japanska träden är så vackra att man kan sitta där i flera timmar. Vi käkade lunch och Molly fick springa runt. Hon ställde sig bredbent och kolade rakt upp i träden och pekade. ”Oooooh däääää mammaa”, typ den meningen som hon säger mest just nu =)

De fina kläderna som Molly har på sig fick hon av sin mormor

Grattis på födelsedagen min älskade Molly. Må du leva i hundra år och få ett lyckligt liv!

Jag älskar dig så mycket att det gör ont i hjärtat

Tillslut var det dags att åka hem…

…Till mormor där den bästa presenten väntade. Molly fick en badbalja från oss som hon genast ville inviga men dom bilderna får ni se inne på Hugos blogg =)

13 Kommentarer

 1. O.

  Pluttan, så söt!
  De sista bilderna på henne från Kungsan är helt bedårande!

  Grattis Molly på din första födelsedag!

 2. Petra

  Så vackert i Kungsträdgården och vilka fina foton på er. Molly är jättefin i sina nya söta kläder. En söt och glad födelsedagstjej. Oerhört kul att följa din och Hugo’ s blogg. Ni har lyckats bra med Molly. Hennes leende smittar verkligen.

 3. EmelieWalles

  Så söt tjej ni har och vilka fina kläder hon fick 🙂 Helt klart i min smak <3 Har 3 killar så jag smälter för alla dessa sockersöta flickkläder haha 🙂

Visa alla 13 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting