Allmänt

Flyttserie del 7

Producent: Hugo, läs hans blogg HÄR!
Måste även berätta hur mycket jag älskar Hugo, han är bäst helt enkelt. Alla kvinnor borde ha en Hugo i sina liv.

I flyttserien denna gång så får ni en sneakpeak på kojan och ett erbjudande angående vårt klinkers i hallen. Hoppas ni gillar:

Kram/ Hugo

4 Kommentarer

  1. Stina

    Ni borde kära halvbalkar upp som ett litet taket istället för hela vägen, tror det hade blivit jöttesött! 🙂

  2. Hedda Söderberg

    Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
    http://nouw.com/heddasöderberg

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting