Allmänt

Fit for fight

Träningen igår gick asbra. Jag vart förvånad över vilken styrka jag hade kvar. Slagen satt och jag kunde sparka högt och hårt. Instruktören kom fram till mig och klappade mig på axeln och sa att jag var en riktig fightertjej =) Nu är jag igång och det känns skönt. Det får ta den tid det tar för att få bort magen. Jag räknar med att vara i form till nästa vår iallafall.

Jag klarade av alla övningar utan något större problem, utom en. Plankan. Det gick bara inte. Jag orkade inte bära upp min egen kropp. Dels för att jag har försvagade muskler samt att jag nu är tyngre. Jag tänkte börja stärka mig själv i magen genom dagliga övningar hemma. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra eller vilka övningar men så fort jag kommit på det så lovar jag att skriva ut det i bloggen =)

20130625-170227.jpg

Spagetti i benen

20130625-170332.jpg

Efter passet satte jag mig i omklädningsrummet och tryckte i mig en burk Kesella. Det är sjukt mycket protein i en sån liten burk. Det är bra om man får i sig något upp till 20 minuter efter träningen. Då tar kroppen av fettet istället för musklerna.

20130625-171612.jpg

13 Kommentarer

 1. monica

  Älskar din blogg, Kan inte du lägga upp en bild på hur din mage ser ut nu, & sen till våren lägga ut hur den har förändrats, skulle uppskattas =) <3

 2. mb

  skitsnygga skor! kan du säga vad de heter? ser ut som nikes.
  nu har jag själv inte fött barn, men har läst lite överallt att man absolut BARA ska göra plankan som magövning som nyförlöst eftersom att musklerna kan sitta isär. och plankan ät det Eda som håller in musklerna. situps osv drar istället isär dem (hos nyförlösta alltså). så var försiktigt med magen. och hoppas du tränar för att må bra och inte för att du känner press eller så 🙂

 3. Emelie

  Hej Paula!

  Köp Sofi Fahrman och Julia Fors bok ”Bodylicious”. Väldigt bra övningar för hemma träning. Allt du behöver är en yoga-matta och ett par hantlar.

  Kram

 4. Jessica

  Håller med Nadia, läs Olgas bok. Jag födde själv för 6 veckor sedan och kör enligt hennes program och märker skillnad. Jag är som dig, en riktig träningstjej men vill inte gå för fort fram och då är det bra att få ”hjälp” med att göra rätt övningar för att bygga upp kroppen igen! 🙂

 5. Ella Strömfelt

  Om du vill ha bra magövningar så kan du söka på ”blogilates hot Abs!” På youtube sjukt bra instruktör och sjukt bra och jobbiga magövningar! Kram Ella

 6. Felicia

  Det bästa är just plankan! Det är många som rekommenderar det för nyförlösta kvinnor. Den bygger liksom upp bålen inifrån. Kör på knäna i början och så länge du orkar och upprepa 3 gånger om dan. Det är bra och snabb träning! Jag kör 1 minut x 3, 30 SEK på tårna sen 30 på knä för jag orkar inte en hel minut på tårna än. 😛
  Sen har jag laddat appen ”kegel trainer” – knip övningar!!! Man får inte glömma bort att träna ”den” också. Den appen är grymt bra, rekommenderas starkt . 🙂

 7. Selma

  Kan du lägga upp bilder på din mage?
  Så vi kan se förbättringarna osv? Hade varit intressant! Aldrig sett en kvinnas mage några veckor efter hon fött barn 🙂

 8. p

  Har du festat Insanity Workout?
  det är hemma en hemmaträning på 60 dagar som får dig i form.Man tränar sex dagar i veckan med start Måndagar. Jag var lite skeptisk mot det i början då hemmaträning känns så sjukt B men detta är vansinnigt grymt!
  Jag har aldrig någonsin klarat av att göra armhävningar och nu efter en månad så gör jag det utan problem.. har fortfarande en månad kvar!

  Älskar det! ska köra en omgång till i Augusti igen!

 9. malingrahn

  Jag har en fråga, du kanske kan ta upp den någongång! Föredrar du att umgås med dina gamla vänner eller andra mammor?

  ♥ Malin

Visa alla 13 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting