BröllopKärlek

First look från insidan

Alla samlades i vår svit. Tärnor, barn, best mans, toast master, koordinator och familj. Från vår svit hade dom fri sikt ner till kapellet där jag och Hugo skulle mötas för första gången

Jag fick komma upp efter och bättra på sminket

Tårtan skulle ätas upp innan det var dags att åka till kyrkan. Alla tog så väl hand om barnen, det känns fint att det finns så många fler än jag och Hugo som älskar dom 

Mor och dotter blir sminkade 

8 Kommentarer

  1. Sanna

    Ååh man blir inte mindre sugen på att gifta sig när man tittar på alla bilder ? Hur blev det med barnpassning efter bröllopet? Du kanske har nämnt det men isåfall har jag missat ?

Visa alla 8 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting