Tips

Favorit i bilen

I samarbete med Citroën så vill jag lyfta en av filmerna som vi spelade in i somras. Här nedan i ”familjen växer” kan man se en liten bråkdel av dom bra finesserna som vår bil faktiskt har. Jag har kommit att växa in i min bil och den är verkligen den ultimata familjebilen. Jag vill ha en bil som håller måttet helt enkelt och det gör Citroën Grand C4 Picasso.

Favoritfunktioner för mig att att man kan bluetooth-koppla telefon och bil. Genom den funktionen kan jag ta många jobbsamtal samtidigt som jag sitter i bilen och den hjälper mig att bli effektiv. Att göra nytta samtidigt som jag kör säkert. Det första Molly gastar när hon sätter sig i bilen är ”På med barnmusik mamma”. Igen hjälper bluetooth-funktionen mig genom att jag enkelt kan sätta på en lista med barnmusik från spotify som kopplas upp i bilen =)

 

1 Kommentar

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting