Bilder

Family dinner

Vi brukar unna oss att äta ute en gång i veckan. Min och Hugos arbetsdag avslutades med ett gemensamt möte om att dra igång en ny podd med oss till hösten. Tänk er en podd, fast 2.0!

Det kändes väldigt bra i magen efteråt, och magen skrek också efter mat. Vi plockade upp våra juveler och åkte till Primo Ciao Ciao för en mysig middag

Hugg på charken🙈Vi pratade om vart all mat kom ifrån. Molly och Leonore är glada i det mesta, men dom tycker verkligen om gyros och fetaost. En resa till Grekland skulle dom uppskatta!

För hungriga för att hinna med en bild Min lilla älskling, jag ser fram emot vår cykeldejt som vi ska ta så fort vi hittar utrymme för att dra iväg bara du & jag Min favoriträtt just nu, chèvreeeeee

0 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com