Bilder

F R I Y A Y

Var tvungen att mecka lite. När vi kom hem var elen av. Men elektricitet-Pulkan fixar allt?Vi prövade ut kläder till Halloween Åt en tidig middag för att ändå hinna med det traditionsenliga fredagsmyset med en film. Imorgon ringer klockan på 05:30 för att hinna med vår kryssning ?Det blev Pocahontas ikväll- snacka om nostalgi♥️

4 Kommentarer

  1. Sandra

    Hej Paula
    Jag undrar lite hur era matrutiner ser ut med tjejerna? Är det frukost, lunch, middag sen läggdags eller är det även kvällsmat? Undrar för att jag själv inte känner att vi hinner med alla mål under dagen så tacksam för svar, kramar till er underbara familj

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting