Allmänt

Ett väldigt sent godmorgoninlägg

Förlåt för en utebliven uppdatering denna måndag! I lördagsnatt vred det om sig i magen på mig. ”Oooh nej, nej,nej säg inte att jag är magsjuk”. Hela natten låg jag på toaletten. Allt bara kom upp, och när det inte fanns något kvar kom det ännu mer. Jag tror att jag fick ca 40 minuters sömn den kvällen så när barnen somnade på söndagen somnade jag med. -därav tystnad.

Vi alla mår toppen. Vi suger in den sista tiden här nere och tar tillvara på enkelheten. Semester är till för att få det enkelt. Slippa städa, slippa laga mat. Bara ta tillvara på dagen och låta barnen ha det bra. Molly är en riktig liten delfin och vill bada precis hela tiden. Leonore har fått en egen liten båt som vi fyller med varmare vatten och badandet får henne att sova gott och längre om dagarna.

Det är lite roligt att vi är fyra i sällskapet men i huden skiljer vi oss. Jag och Molly blir bruna efter en kvart. Trots att vi smörjer oss ordentligt. Leonore är kritvit( vilket inte är konstigt eftersom hon inte vistas i längre stunder i solen och bär heltäckande, tunna kläder) och mormor är röd som en tomat. Molly frågade mormor varför hon var röd som en tomat och gud vad vi skrattade allihoppa =)

Jag känner en enorm kärlek till min fysiska kropp just nu. Min träning flyter på och det känns som att jag knappt har varit gravid med Leonore. Jag tog upp träningen där jag slutade innan jag vart gravid, så känns det. Jag har mina två barn och jag känner mig stolt över min kropp. Två barn har jag burit, och ändå känner jag mig stark trots att det endast var ett halvår sen Leonie kom

13318405_10153998453576273_1024989475_n 13318547_10153998453476273_234359265_n 13336425_10153998453806273_1211949086_n

11 Kommentarer

  1. Evelina

    Blev också magsjuk en natt i Grekland, fast Rhodos. Inte kul ? Hört att man helst inte ska äta pizzan där för det hade jag gjort och den är ju så god haha. Superbra blogg och fina bilder på dig och barnen! 🙂

  2. Mia

    Usch och fy för magsjuka!
    Jag älskar också känslan av att ha ”hittat hem” i kroppen efter graviditeterna. Den har ju såklart förändrats på en massa sätt, men det är skönt att känna igen sig ändå.

Visa alla 11 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting