Träning

Ett noll till rumpa och ben

Pischa har tagit rump och benövningar till en ny nivå. ”Vi har en övning kvar sedan är vi klara för idag”. Inga probbs tänkte jag. Jag skulle trycka på släden med en massa vikter åtta gånger. Jag låg nästan på marken för att ens på fart på släden. När vi var klara var jag tvungen att fråga Pischa hur mycket vikt det egentligen låg på. 110 KG!!!!!!! Om hon hade berättat det innan vi började hade jag bara skrattat och sagt att det aldrig skulle gå. Tänk vad omedvetenhet kan göra egentligen!

Idag har jag ett pass kvar med Pischa på Nox box innan vi drar till Spanien i en månad. Då är träningen mitt eget ansvar, tur att jag har coach Hugo vid min sida. Jag kommer sakna Pischa och hennes expertis. Mot hösten har jag en önskan om att få göra lite träningsevent tillsammans med Pischa. Jag vill rikta mig mot mamis som kanske inte vet hur man ska komma igång. Hur man ska träna efter en förlossning. Det skulle vara kul att blanda både bloggare och läsare.

Skulle du vilja komma på ett morgonevent tillsammans med mig och Pischa? Träna, hänga och kanske äta frukost tillsammans? Finns det något intresse för detta? =)

Släden. Mina barn satt bredvid och hejade på sin mamma

P6171126 P6171132

Jag ska filma det rumppasset som Pischa gjorde med mig när jag kommer ner till Spanien. Waow, Träningsverken sitter kvar än idag

P6171112

P6171115 P6171118 P6171120

15 Kommentarer

 1. Jonna

  Ska så småningom ta tag i gymträning igen, efter ett års paus under graviditet o efter förlossning…. skulle gärna komma med på en inspirerande träning med er om det ordnas innan 19juli, flyttar till Finland då!

 2. Daniela

  Jättegärna! Har en lilla på 3 månader och vill mer än GÄRNA komma igång med träningen! Jättebra idee tycker jag!

 3. Sofhia

  Vilken bra idé! Jag har svårt att just komma igång med träningen igen efter förlossningen så skulle bli jätteglad om jag fick vara med! 🙂

 4. Lina

  Hej Paula! Ganska ny läsare.. Men älskar din blogg! Kan inte du skriva lite om hur du tänker kring att ha med barnen på träningen? Hur länge tränar du då och hir får du dem att inte störa? Jag skulle använda det som en ursäkt för att inte få till en bra träning osv. När mitt andra barn nu kommer så vill jag inte ha några ursäkter för att skippa träningen! Tar gärna emot lite kloka tips på det området! 🙂

  PS. Om jag bodde närmare skulle jag absolut vara sugen på o träna med dig o pischa!

 5. Annelie

  Jag skulle gärna vilja träna lite med er ? Har en 3,5 åring och en 10 månaders och började träna för ca ett halvt år sen. Då man är ganska låst ibland så skulle jag gärna vilja lära mig träna på ett bättre och effektivare sätt.

 6. Michaema

  Jag skulle älska ett träningsevent! Har en fyramånaders här hemma, En stor och tung kille som gör att jag måste vara stark för att inte få ont i kroppen av att bära osv, sen får man ju så mycket mer energi och blir så mycket gladare av träningen också! Tycker att jag kommit igång rätt så bra, men jag behöver tips och inspiration!! Så jäkla synd att jag bor i Norrland bara…

 7. Eggan

  Bor fööör långt bort tyvärr för att komma på event tyvärr. Men snälla kan du och pischa tipsa om träning som funkar när man inte får belasta bäckenbotten. Får inte jogga/springa, hoppa eller göra styrkeövningar som påfrestar bäckenbotten. Promenaden känns döden när jag bara vill springa som innan förlossningen…. Tips?

 8. Fannie

  Jaaa!! Jag är beräknad idag (men förväntar mig att bebis anländer under vräkningshot om två veckor) och trots att jag senast idag körde ett lättare pss på gymmet vore det grymt kul att starta upp efter förlossning i höst med en grupp i samma båt! Kul sätt att hitta likasinnade också. Kör!

 9. Fridde

  Ååh skulle vara så kul!! Åtminstone då vi får vår första i augusti. Synd att vi bor på andra sidan östersjön!

Visa alla 15 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting