Bilder

Ett gott skratt förlänger livet

Vilken fantastisk dag jag hade igår. En riktig skrattdag som gjorde att hela magen krampade tillslut. Molly tittade på mig som om jag vore dum i huvudet för att jag knappt kunde hålla balansen under alla skrattattacker!

Jag nästan voltade med gungan

Och Love och pappa slutade aldrig gunga mig

”Sluuuuuta, låt mamma vaaaa!!!”

Jag, lillebror Leon, lillasyster Natalia och plasfar Love

Sen var det dags för föräldarna

Alla utmanade mig att gå balansgång ut på bojen

Vilken vinstlott till familj jag har. Trots att mina föräldrar är skilda sedan länge så kan de umgås som vänner tillsammans med respektive man och flickvän. Snacka om att det betyder mycket för mig att alla kan hålla sams osv

Två av mina favorittjejer

24 Kommentarer

 1. janina

  Detta inlägget är alltid först, antingen uppdaterar hon inte eller så är det något fel på hennes blogg.

  Skulle vara skönt om dom kunde hitta felet snart, paulas blogg är underbar!

 2. linda

  Är det bara jag eller har paula inte uppdaterat på flera dagar. ?? Senaste inlägget jag kan se är ett skratt förlänger livet .

 3. kajsa

  vill bara att skitungarna (bloggen) behöver hjälp du men många läsare kanske an bidra med ett inlägg som öppnar folks ögon och plånböcker. tänk om det var Molly som var en ”skitunge”

  skitungarn2011.blogspot.se

 4. V

  Så härliga bilder! Kul att se att ni har så roligt:) Men jag måste bara kommentera den tjejen som är med på sista fotot! Herregud va vacker hon är! Säg till henne att börja blogga!:) Du är vacker du med! Du har fått en helt annan glow i ansiktet sen du blev mamma!:)

 5. Maline

  Härliga bilder, ni ser ut att ha så kul ihop 🙂

  Fast menar du inte vinstlott istället för nitlott? Att dra en nitlott är ju något negativt som innebär att man går utan vinst och så känns det ju inte när man ser bilder på dig och din fina familj 🙂

Visa alla 24 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting