Dagens mat

En vardagsfavorit

Den här rätten äter vi varje vecka. En favorit hos både vuxna och barn. För ca fyra portioner av Paulas currykyckling behöver du:

1 gul lök
2 st vitlöksklyftor
1 paket strimlad kyckling
5 dl matlagningsgrädde
Curry
Kycklingfond ( jag använder mig av den flytande)
Frysta grönsaker
Salt och peppar
Ris

Gör såhär:

Hacka lök och vitlök. Fräs och lägg sedan ned kycklingen i stekpannan. Salta och peppra. I en kastrull bredvid värmer du på grädden. Krydda med curry och höfta med kycklingfonden. Låt såsen koka upp ordentligt så att den blir riktigt gräddig och god. Häll i dom frysta grönsakerna och låt koka i ca två minuter till. Häll sedan över kycklingen i currysåsen, så har du vips en kyckling-currygryta! Servera med ris och sallad:

P2280696

5 Kommentarer

  1. B

    Ville bara säga att jag testade det här hemma igår och det blev en sån himla succe!!:) kommer helt klart att köra igen 🙂

    1. paulas

      Vi hade en sådan där klassisk mix i kylen. Ärtor, majs och paprika men det funkar med allt egentligen. Ta det du har hemma =)

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting