Bilder

En sista dag vid poolen

Inatt reser vi hem!

Leonore har börjat simma under vattnet utan puffar. Precis som Molly gjorde för att lära sig simma på riktigt! 

Vi hoppade lite för mycket med hästen så att den gick sönder 

Glasspaus

Farfar: Får jag smaka Leonore? 

Nej😂😂😂

Så mallig med sin glass💗

Både ledsamt och skönt att semestern tar slut nu

3 Kommentarer

  1. M

    Herregud vad snygg du är kvinna! Önskar jag hade hälften av ditt intresse och vilja med träningen. Men det kommer snart. Mvh trött morsa till vild 1 åring

  2. Rebecca

    Fina kloka du!
    Har läst dina tidigare inlägg om fördomar och blir helt paff! Vad folk är elaka!? Undra om någon hade vågat säga dom sakerna i verkligheten.
    Du gav kloka och mogna svar, och beundrar ditt tålamod. Fortsätt som du gör! Du är en förebild. Kram

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com