AllmäntKärlek

En sen fredagsstatus

Jag erkänner, jag tog helg efter besöket i morgonstudion. Hämtade tidigt och bara njöt av tjejerna och helg♥️. Vi stack till BMX banan i Älvsjö. Gud vad dom sparkade! Blev riktigt imponerad över Molly, hon är så modig och flyger över guppen.

Leonore var en fladdermusDet vart en sån där härlig fredagig fredag med mys. Vi tittade på ”Bäst i test” som finns på SVT play. Misstänker att vi alla kommer att somna snart. Leonore var på förskolan redan kl 06.30 imorse. Hugo anordnade en stor Clean-golf idag så barnen somnar med mig i sängen.

Jag laddar upp för imorgon. Vi checkar in på ett hotell som vi läääänge velat besöka för att fira vår bröllopsdag♥️//Trevlig älg

4 Kommentarer

  1. Karro

    Vart kommer den dundersnygga kavajen ifrån som du har på dig ikväll på ert firande, den rutiga? 🙂 Ha en underbar helg bästa Paula <3

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting