Tips

En sallad till helgen

Jag har craving på brysselkål! Det kom efter julen, jag vill gärna äta det varje dag. Igår kokade jag brysselkålen, hackade avokado och toppade med granatäpple. På det ringlade jag över lite olivolja, citron och saltade lite. Det vart supergott. Testa om du har brist på fantasi vettja =)

P1212862

11 Kommentarer

  1. Anna S

    Jag älskar också brysselkål! Brukar dela de på hälften och steka i stekpanna ihop med vitlök, olivolja och lite soya – supergott! Passar perfekt ihop med t.ex. lax.

  2. M

    Hej, jag och min mamma åker till stockholm för en weekend ihop i slutet på april. Vad får vi inte missa? Vi kommer bo precis vid t centralen.. tips på aktivitet, restaurang, bar mottages tacksamt..

  3. Milla

    Hej, kan du inte skriva ett inlägg om din träning nu som du har börjat med? Hur ofta ska du träna? Har du kostschema eller äter du allt och tränar?

Visa alla 11 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting