KärlekMolly 1,5 år till 2 år

En sådan stund som man alltid kommer att minnas

I söndags hade jag och Molly en av dom bättre eftermiddagarna på länge. Vi gör alltid roliga saker för vår tjej men just i söndags var det något speciellt. Vi var som sagt i Halmstad och det var nog att det inte var någon stress som gjorde hela upplevelsen. Klockan 1 kom vi till Halmstads statsbibliotek. Klockan 5 var tävlingen slut så det handlade om 4 timmar där vi var i en stad som inte var hemma och vi behövde få tiden att gå.

Jag som mamma älskar att vara på bibliotek. Jag blir lugn i själen och känner sinnesro av att läsa en maaaaassa böcker med mitt barn. Just för att jag har en förkärlek för bibliotek så har det smittats av på Molly. Hon äskar också att upptäcka böcker. Det hade aldrig gått att ha med Hugo där, han hade blivit uttråkad för att han inte ser tjusningen så det var riktigt uppskattat att ha en egen eftermiddag med lillan. Tusen, tusen tack till er som tipsade mig om statsbiblioteket. Det var nog det finaste biblioteket som jag har varit på, det låg beläget vid en sjö och byggnaden var byggd av glas så det fanns alltså inga väggar. Bara glas som skiljde sig från naturen utanför.

Vilket bibliotek i Stockholm är det mysigaste enligt dig? =)

Tittut

Det fanns en skaparverkstad som vi ritade och målade i

Att sätta rätt form på rätt plats var roligt, jag tror vi satt ner och höll på med den i 45 minuter

11 Kommentarer

 1. maja

  Åh va kul att du gick dit ! Det är fantastiskt ! Jag ska börja studera , velar mellan bibliotikare & hotellreceptionist! Men äääär skar böcker , jag älskar ord,bara att vara runt böcker gör mig glad haha e helt knäpp men det är min passion ♡

  Och varje år när vi besöker halmstad går jag dit , vilket jag hoppas blir min framtida arbetsplats om ja väljer de! Dock har jag en stor passion för hotell, service & turism

  Så vi får se men Halmstad , grattis ! Ni har de finaste biblioteket jag besökt , och jag har nördat förbi många här i sverige när vi är ute och reser ☆☆☆☆

 2. Mikaela

  Om du har vägarna förbi Visby så måste du besöka Almedalsbiblioteket – det är min absolut favorit! Ligger i en park precis vid ringmuren och vattnet nära både hamnen och stranden. Stora glasfönster och luftigt men samtidigt mysigt.

  I stockholm gillar jag Södertörns bibliotek, men det är nog inte så barnanpassat dessvärre.

 3. Linn

  Vad kul att du gillade Halmstads bibliotek, bor i Halmstad =), tänker inte själv på att det är fint, för man har tillgång till det när man vill, men ska börja tänka på det, föresten är det en å som går utanför, Nissan 😉

 4. Malin

  Inte för att vara sån men ”sjön” utanför Halmstads bibliotek heter Nissan och är en å :p *var bara tvungen att rätta*

 5. annasvarld

  Va mysigt! Roligt att molly har ärvt bokintresset 😉 nu för tiden läser tydligen barnen alldeles för lite pga av massa ipads och mobiler mm vilket gett sämre ordföråd…det berättade våra förskolepedagoger för oss…vår vilda lilla son har inte haft något vidare bokintresse men har på sista tiden börjat komma lite mer 🙂
  Annasvarld.vimedbarn.se

 6. Carro

  All text kom inte med! 🙂
  *glaspartier med utsikt över en skogsdunge. Bra för barnen också med läshörna, mjuka kuddar m m.

 7. Carro

  Hej

  Nu har jag inte sett Stockholms alla bibliotek, men ett som jag gillar är det i Handen, i Haninge Centrum. Det har stora göad

 8. Matilda

  Vad kul att ni hade så mysigt, exakt sådär kände jag när jag var där! Halmstad är en fantastisk sommarstad för barn! I somras hade dem ute teater både vid sjön och inne på torget plus ett par som dansade salsa och bachata mitt på torget, min dotter som är halv latina blev helt lyrisk och jag har nog en miljon videos från den dan. Ni borde åka dit med Molly i sommar! Fantastiska stränder också!

 9. Nathalie

  Hej! Försöker du fortfarande bli gravid? Om du fick välja månad när ditt barn skulle födas, vilken månad skulle det bli då?:)

  Du är en grym förebild och en toppen mamma. KRAM <3

Visa alla 11 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com