BilderKärlekTräning

En rolig förmiddag

Gud vilken rolig morgon vi har haft, jag och Hugo! Tillsammans med Clean ska vi titt som tätt utmana varandra i ”Clean Challange”.

Idag var första gången och vi drog till ett klättercenter. Måste medge att det var tuffare än vad jag hade trott men blev ändå imponerad över både mig själv och Hugo. Man måste vara stark i överkroppen, smidig och statisk. Det krampade rejält i underarmarna så gissar på en brutal träningsvärk imorgon. Upp var inga problem men ner var läskigt. Jag vågade absolut inte hoppa högst uppifrån så som Hugo gjorde!

Vi skrattade och utmanade varandra och oss själva. Martin stod bakom kameran så inom kort kommer ordentliga bilder och filmer upp. Jag hoppas att detta kan inspirera dig till att hitta nya dejtningformer tillsammans med din partner. Testa klättring- det var jättekul 🙌🏼

1 Kommentar

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com