Bilder

En promenad på Djurgården

Med svärföräldrarna, Hugo och Leonore =)

P1030911

P1030921

P1030925

P1030927

P1030929

Efter prommisen värmde vi oss med kaffe och bulle P1030934

7 Kommentarer

 1. elsa

  Tack för att du uppdaterat så mycket idag! Upskattas verkligen, blir så glad och inspirerad av både dina och hugos texter 🙂

 2. MIKAELA

  Hej! Jag driver en blogg där jag skriver om min viktnedgång (so far -10kg av 30kg). Massor av mat, träning och livsstil. Plus livet som mediestudent!
  Kort och gott: En mullig ung tjej i sina bästa dar som försöker lära sig hur man lever hälsosamt. Häng gärna med! :))
  // nouw.com/mikaelaandersson

 3. Emmie

  Hej Paula,

  Forst av allt, vilken fin blogg du har! Laser den dagligen och ser verkligen upp till dig som mamma, fastmo och kvinna!

  Det har varit mycket med julen och lilla L saklart, men tankte bara papeka att du behover uppdatera spalten till vanster som handlar om dig och familjen. Skulle egentligen inte kommentera, men tanker att ibland behover vi kvinnor med mycket bollar i luften bara en liten reminder.

  Ta hand om dig och Gott Nytt Ar!
  Em

Visa alla 7 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting