KärlekTankar

En påminnelse om tacksamhet

Jag vet, att man kan känna sig slutkörd. Tänker att vi med småbarn hemma egentligen lever samma liv med ett evigt pusslande för att få ihop familj, arbete, vardag, sysslor, måsten, egna intressen, relationer och allt där i mellan.

-Hemma kan jag stundvis känna mig dränerad, som att hemmet är ens andra jobb. Ens obetalda jobb?

Med ett annorlunda perspektiv finner jag ändå glädje i att livet ser ut precis som det gör. Genom att välja att se på det hela med andra ögon kan jag omvända det till tacksamhet:

Tidiga mornar– barn att älska

Ett hem att städa– Familjens trygga borg

Smulor/mat under bordet– familjemiddag

Smutsig disk– mätt familj

Hög ljudnivå– barn som leker & har det roligt

Leksaker överallt– En utvecklande fantasi

Tvätt att tvätta– ett fungerande liv

Lägga sig slutkörd i sängen – I’m still alive❣️

7 Kommentarer

  1. M

    De här behövde jag läsa idag! Kände mig extra trött och sliten idag, håret i en ruffsig toffs och blek ?? men skulle inte byta att få vara mammaledig mot någonting ❤️

  2. Karin

    Log för mig själv när jag läste detta på pendeln i stressen mellan jobb och hämtning. Är själv med barnen tills på lördag kväll. Känns som att det både kommer att bli otroligt mysigt och rätt utmattande ?

Visa alla 7 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting