KärlekTips

En påminnelse om kärnan i oss

 

I annonssamarbete med Optimalprint

Vår årsdag som man och fru Rosas närmar sig. Just nu befinner vi oss i en bubblande semester där vi har fått många fina minnen och värdefull tid med varandra. Jag har tidigare skrivit om att vårt första år som gifta faktiskt har varit riktigt tufft (läs mitt tidigare inlägg HÄR)

Visste du att fler vill skiljas efter semestern? För visst kan det vara så att sommarsemestern tär på relationen och under hösten ansöks det om flest skilsmässor i Sverige. I en relation kan man ha olika förväntningar och inställningar. Efter vårt tuffa år har vi varit tvungna att påminna oss själva och varandra vad vi älskar med just oss och hittat verktyg att hitta tillbaka till just det. Kärnan i oss. I Paula och Hugo som människor. Inte som mamma och pappa. Jag tror att den påminnelsen är livsviktig i en långvarig relation…

Vår årsdag är därför extra viktig för oss. När jag ser bilderna från vår bröllopsdag blir jag rörd. Hjärtat pulserar och värmen i sprids i min kropp. Jag vill se bilderna från vårt bröllop ofta och som en gemensam årsdagspresent bestämde jag mig för att skapa en fotobok med bilder från vår stora dag. Med omsorg har jag valt ut bilder, från morgonen till sen natt. För att just påminna mig själv och Hugo om det vackra och fina med oss i perioder då det känns tuffare. Eller bara kunna bläddra i boken tillsammans med tjejerna för att visa vår stora kärleksdag.Så mysigt att bläddra i boken tillsammans med tjejerna, blev förvånad över hur mycket dom faktiskt mindes från bröllopet♥️Bilder försvinner lätt i mappar på datorn eller i bildgalleriet på telefonen. Vi har också det så, medan min mammas vind är fylld med fotoalbum från när jag var liten. Det är roligare att fysiskt kunna bläddra och jag vill ge det till tjejerna så jag kommer fortsätta att skapa bildböcker. Deras första år, vår vardag, våra semestrar. Jag har MÅNGA böcker att ta igen!

-Du kanske också skulle vilja föreviga egna, personliga bildböcker?

 

Jag laddade ned Optimalprints app och via appen kunde jag enkelt dra bilder till sidorna. Skriva personliga texter och skapa kollage. Det finns dock mycket, mycket mer hos Optimalprint! Tackkort, kort till dopet, kalendrar, inbjudningskort till alla fester och tillgång till att förstora dina egna bilder. Och allt kan du givetvis skapa med en personlig touch.

Min kod ROSAS55 ger dig hela 55% rabatt på alla Optimalprints produkter under augusti fram till 8e september =) Kika in sortiment och utbud HÄR

1 Kommentar

  1. Karin

    Vad fint! Vi har också våra bröllopsbilder i bokform samt båda barnens första tre år. Det är jättekul att ha. Barnen tittar i dem ofta!

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting