Kärlek

En mysigare morgon

En efter en kom dom in i inatt. Vissa nätter märker vi inte ens att dom lägger sig i vår säng, man bara vaknar intill en varm liten kropp. Imorse vaknade vi innan klockan ringde, vi vaknade av ljudet av regnet som slog mot fönstret.

Det var så himla mysigt att bara ligga och dra oss i ca 15 minuter och fortsätta att lyssna på regnet

Tänk att ni två är mina😭Till slut var det dags att stiga upp. Ser fram emot fler mysiga mornar i sängen till helgen

0 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com