Allmänt

En lugn morgon

Imorse cyklade vi till förskolan, det tyckte tjejerna om:

När jag kom hem poddade jag med Johanna. På måndag kör vi livepodd tillsammans med Cervera. Mamma ska med, det blir kul!

Nu ska jag jobba i ett par timmar innan pt pass med Kalle. Jag är stolt över att jag klarat fem veckor på kostschema utan några större problem. Alltid tänkt att jag har karaktär, och känner verkligen att jag har bevisat det för mig själv under denna period??

 

0 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting