KärlekTankar

En instagramprofils perfekta liv?

Min gårdag var inte på topp och delade med mig av den här glimten.

Fick ett meddelande som fastnade: Fan vad skönt att jag inte är den enda. Och härligt att höra att en instagramprofils liv inte heller alltid är perfekt♥️.

Det är fantastiskt att man via sociala medier kan skapa igenkänning och få andra att relatera. I grund och botten är vi alla människor med mänskliga känslor. Oavsett om vi har instagramprofiler, jobbar inom vården, på ICA, är kung eller är en världsstjärna inom musik.

ALLA har dåliga dagar. Alla har tuffa perioder i livet. Att utvecklas inom styrketräning kräver misslyckade lyft och det är lite så jag väljer att se på mina dåliga dagar eller dåliga perioder. Det måste också få plats för det signalerar att jag inte är på topp. Utomstående faktorer påverkar som dålig sömn eller stress, givetvis är det värre om det handlar om mental ohälsa eller tufft i relationer.

Jag tror att ingen lever ett perfekt liv. Vi alla har våra ryggsäckar med erfarenheter som har format oss. Vi alla har saker som bekymrar. Det viktigaste för mig är trygghet för att orka må bra. Jag väljer att ha en optimistisk och positiv inställning gentemot livet, även livets prövningar. För att utvecklas i styrketräning krävs misslyckanden.

-Hittade en fin lista på 15 enkla tips som gör dig glad när du har en dålig dag

Drottningen har dåliga dagar, Zlatan har dåliga dagar, jag har dåliga dagar, din bästa vän har dåliga dagar och du har dåliga dagar. Och det är helt okej. Vissa dagar behöver man inte göra annat än att andas och ta sig igenom dagen.

Sträva inte efter att leva ett ”perfekt liv” utifrån någon mall om vad perfekt innebär. Skapa istället ditt perfekta liv, precis så som du vill ha det♥️.

1 Kommentar

  1. Mikaela

    Helt riktigt,alla har dåliga dagar men det är inte alla som vågar visa det.För det mesta visar influensers upp(och privatpersoner också för den delen) medgångar,glädje och rosa moln men sällan motgångar,sorg och jobbiga saker.Ser det bara positivt visa att livet har sina med och motgångar.

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting