AllmäntBilderDagens outfitKärlekOkategoriserade

En helg i världsklass

Hur mår ni? Har vädret gjort er gott? Jag och Hugo har fallit tillbaka i ett mönster att vi käkar mycket ute (läs Hugo och barnen). Man vill liksom inte låsa upp sig i köket, att handla, att diska. Vi har velat fånga dagarna och ser nu fram emot ett par dagar med rutiner. Fredagstacosen är fortfarande inte uppäten så det får bli måndagstacos. Det tyckte Molly var tokigt!

Fredag: Guuud vilken dag vi hade. Först var barnen hemma med mig. Vi donade i trädgården och åkte till Ikea för att köpa nya sängkläder till deras våningssäng. På eftermiddagen kom min pappa hem till oss och jag och Hugo åkte in till stan. Vi hade ett barnfritt dygn där vi:

-Checkade in på Elite Plaza Hotel

-Mötte upp Lisa och Jonas för middag på den nya restaurangen SQ vid Saltsjökvarn precis intill kajen.

Fick SÅ mycket komplimanger för klänningen! Det var någon som tyckte att jag såg ut som en bröllopstårta. Klänningen kommer ifrån By Malina

-Avnjöt av fantastisk avsmakningsmeny

-Efter middagen tog vi en båttaxi tillbaka till Nybrokajen för att göra stan. Vi svängde in överallt kändes det som!

-Vi körde klackarna i taket på f12 till småtimmarna. När vi skulle gå tillbaka till vårt hotell var det ljust ute, fåglarna kvittrade, klackarna dinglade i handen och jag och Hugo gick armkrok samtidigt som vi skrattade och pratade om kvällen

Man behöver sånt. Vi har levt på det ruset under hela helgen. Att leva i en lång relation är allt annat än lätt och i perioder kan det kännas riktigt segt. Småbarn, mycket att göra. Då tror jag att det är viktigt att man sätter eld i glöden, då minns man vad det är man älskar med varandra förutom när vi är mamma och pappa.

Lördag: Vi gick på teater och såg ”Rödluvan och vargen” på Mälarhöjdens friluftsteater. Pjäsen var rolig, jag och Molly skrattade så att vi grät. Leonore ballade ur när vargen kom, hon vart rädd och skrek så Hugo fick gå iväg med henne. Det är inte alltid lätt att vara liten <3

Söndag: Familjen väckte mig med ”ja må hon leva” och presenter i sängen. Älskade, älskade barn. Dom trodde verkligen att jag fyllde år igår. ”Mamma år idag” sa Leonore men sen började Molly att rätta. ”Nej Leonore det är mammornas dag idag”.

Vi käkade brunch med Hugos föräldrar på Lidingö för att sen enligt tradition fira morsdag på Gröna Lund. Igår firades ett 15 års jubileum och det var Childhooddagen! Alla entréintäkter skänktes till Childhood så ska man gå på Gröna lund så är det på morsdag!

Tack för en fantastisk fin morsdag. Tack för att ni grattade och firade. Tack för alla ”jag älskar dig” och tack för en rolig dag på grönan. Jag älskar er, mest av allt. Alltid <3

11 Kommentarer

 1. Lou

  Men alltså WOOOOW Paula!! Det strålar så om dig <3
  Undrar också var dem ursnygga klackarna kommer från? Stor kram!!!

 2. camilla

  Alltså den klänningen var magisk på dig..! ☆ Får jag fråga vilken storlek du valde? Är lite osäker själv vilken jag ska välja till min födelsedag beroende på om den är stretchig eller inte. (brukar ha M ibland S) Du & Hugo har bästa bloggen! Kram ♡

 3. Jennifer

  Bilden på dig och tjejerna med karusellen i bakgrunden är bara såååå fin! Du borde ha den som header här på bloggen!

 4. Emma Gaestadius

  Så roligt, bodde i exakt det rummet för något år sedan! Så fint 🙂
  Ljuvlig klänning du hade!

 5. M

  Ni är så fina, hela familjen! ? jag hoppas jag en dag får känna hälften av den kärleken ni känner för varandra ?

Visa alla 11 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting