AllmäntOkategoriserade

En helg i herrgården

Vänner till oss undrade om vi ville följa med till ”landet”. Det här är inte landet, det här är ett samhälle. Flera byggnader, vinkällare, privat mark, bryggor, flera bastu, en inomhuspool, utomhus pool, djur, ladugårdar och mycket mer. Barnen lever loppan. Äntligen hemma och äntligen helg!

”Lilla spat” 

Mysig grill ner mot bryggan 

bastun 
det är så sjukt mycket mark den här karln äger!  Vinkällaren 

4 Kommentarer

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting