Bilder

En förmiddag helt i min smak

Åkte kommunalt in till ett regnigt Stockholm imorse. Jag skulle tillbaka till ett av mina favorithotell här i Stockholm- Scandics Down Town CamperSTRONGER & Molly Rustas bjöd in till ett release event för den nya kollektionen ”Jungle fusion” som släpps den 18e juni uppe i hotellets spa The NestVi började morgonen med ett svettigt bootylicious pass! Molly är verkligen en pärla. Så otroligt varm och ödmjuk tjej💗Efter passet bjöds det på goda kokosdrinkar och en MAGISK vegansk brunch Det var mysigt att sitta och prata med alla andra tjejer som kom på eventetTack till alla inblandade till en fin förmiddag- & STRONGER grymt jobbat med den nya kollektionen😍

0 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com