Bilder

En förmiddag helt i min smak

Efter lämningen styrde jag bilen till Telefoplan och klättercentret Hit hade Kari Traa bjudit in till en kick as morgon i sann girl power anda! Och så fort jag klev innanför dörren slog hjärtat volter. ”Vill klättra nu, nu, nu!”

Vi mjukstartade med lite lättare väggar Till att avancera! Denna vägg var nästan 15 meter hög! Ser ni mig där allra högst upp? =) Alla var sjukt duktiga! Klättra kommer jag att vilja göra mer! Tänker att det skulle vara roligt att komma tillbaka med barnen.

-Dock var det SVINLÄSKIGT att ta sig ned

Upp var det inga problem, men hjärtklappningen som kom när man är längst upp och ska släppa? Tusen tack Kari Traa för en sjukt rolig morgon. Här är vi hela gänget i sjukt snygga träningskläder från just Kari Traa:

2 Kommentarer

  1. Maria

    Klättrade bouldring förut men aldrig med lina. Ett tips (antar att instruktören sa det) men man ska följa samma färg inte gå på vilka som helst har jag alltid lärt mig (kanske bara var pose för bild). Klättring är grym och tränar verkligen hela kroppen.

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting