BilderKärlek

En eftermiddag bara jag och hon

Min lilla Tiki, Tiki, Tire. Min lilla bebis som faktiskt börjar bli en stor tjej. Tuff, kavat, rolig och otroligt charmig. Avgudar sin syster och som säger att hon också är sex år. Leonore var det sista bladet som fattades för att vi skulle bli den kompletta fyrklövern♥️

När Leonore var liten var hon orange hårig och hade stora, blå ögon. Vi kallade henne för ugglan och Leotiki efter karaktären Totiki i sagorna om Mumin. Leotiki förkortades till Tiki och det har stannat kvar.

Idag har vi hängt hos Interflora och medverkat vid en inspelning:

När vi var klara tog vi en fika, bara jag och hon. Hon berättade om förskolan, och om kompisar som har bytt förskola. Om nya kompisar som har kommit.

Tack Leonore för att du är du. I dig ser jag mest likheter till mig själv. Du är lika envis som din mor, lika bestämd, har lika lätt till skratt, samma usla morgonhumör och samma behov utav närhet och kärlek. Du är mammas flicka♥️ Jag älskar dig. Du är allt.

2 Kommentarer

 1. Emma

  Hej! Hur gick de med leonores gröna hår? Några tips du kan dela av dig av för att bli kvitt de gröna i håret. Tacksam för svar ?

 2. StrongerMama

  Alltså hon ser så charmig ut!!
  Ni ser ut att ha haft en jättemysig dag.
  Blir nyfiken på om hon ”kräver” att få göra exakt samma sak som storasyster fick göra med dig, eller om hon inte lägger större vikt i att du var borta hela natten med storasyster men bara på fika med henne?
  Varför jag undrar är för att jag har också två i liknande ålder av varandra och även om de är bästa vänner, så kan de vara tävlingsinriktade, det ska vara lika, rättvist, göra samma. 🙂

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting