AllmäntBilderMolly 5-7 månader

En dag fylld av vänner och träning

Inatt hade vi ännu en ”helvetesnatt”. Eller iallafall jag. Kunde inte sova så låg och vände och vred på mig till kl 1. Mindre kul var det att Molly vaknade vid 20 över 5 och ville stiga upp. Försökte natta och amma i över en timme men det gick inte att få henne att somna. Träningen var kl 8 men kände att det inte skulle gå så vi stannade hemma. Efter frukosten somnade vi om i en timme men sen började det klia i min kropp. På med skorna och in i en overall för Mollys del så drog vi ut och gick. Svettigt, jobbigt, härligt, friskt och en bra start på dagen.

Nu har vi Nora hemma hos oss. Vi har ätit lunch och snackat. Om en stund ska jag in till stan för att fika med Jessica. Varje gång hon skickar sms stelnar jag till och tror att det ska stå ”BB nästa” eller någonting. Jag har en större förståelse för tex min mammas nervositet när jag själv åkte in. Förstod inte varför hon ringde så mycket när vi sa att vi hör av oss när bebisen kommit, nu förstår jag! Ikväll ska jag och Stephanie köra spinning. Spinning är typ det värsta jag vet men riktigt skönt efteråt. Det kommer att bli kul att se hut mycket jag orkar då jag inte spinnat sedan innan jag blev gravid.

Jag och den bästa på denna jord

7 Kommentarer

 1. Solin

  Visst är det irriterande när man inte kan sova och beboäisen sover!! Att de håller en vaken kan man ju inte göra så mycket åt men att ligga och vrida och vända på sig medan bebisen sover gott stör mig otroligt!! 🙂

 2. natta

  Hej Paula så söt hon är lilla molly : ) jag googlade precis och skulle kolla på Hugos blogg då dyker det Paow
  Var dem tillsammans innan eller? Förresten Hugo ska var stolt att han har dig. Du är så fin och jag älskar att läsa din blogg. Men jag gillar inte bilderna på dem tyvärr, hon äcklar mig jädrans kärring

 3. jennifer

  Jag bara undrar, för det är många gånger du är tvungen att ställa in träningen på grund av Molly och hennes behov vilket jag förstår. Men får du betala för de gånger du ställer in? Med tanke på att hon som tränar dig eventuellt hade kunnat ha en annan kund den tiden istället? Bara nyfiken

Visa alla 7 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting