AllmäntBilderTräning

En bra start på dagen

Sådana här kommentarer gör att jag sitter och ler för mig själv som ett jon. Herregud vad roligt. Är det inte lite kontsigt att man kan känna sig lite stolt över någon som man aldrig har träffat? Grymt bra kämpat Linnea. Det jobbigaste steget är det första men glöm inte bort att fortfarande unna dig livet. Jag tränar men älskar samtidigt att äta så 1 ätardag i veckan kommer jag ha. Jag hejjar på dig och hoppas att du kommer uppnå dina personliga mål! =)

Jag har beundrat dig från starten av din blogg, din glädje, ärlighet och viljestyrka har fått mig att verkligen följa dig, och för två månader sen blev jag så inspirerad av dina träningsinlägg att jag gjorde något som jag borde gjort för länge sen, jag gick och köpte ett gymkort! Jag har alltid varit överviktig och har kämpat hela livet mot det, så nu gymmar jag tre gånger i veckan och simmar 2.vägde 115 kg när jag började träna och nu kan jag stolt säga att jag har gått ner till 100 kg! Kan inte minnas sist jag vägde 100 kg! Tack Paula! Tack för att du försöker inspirera till att vara hälsosam, och tack för att du har en sån fin och ärlig blogg! Och tack för att du verkligen hjälpte mig, skulle aldrig ha tagit det där steget om det inte vore för dig.

Jag och Bea igår. Jag både älskar och hatar att spendera tid tillsammans med henne hehe

3 Kommentarer

  1. Lisa

    du är så duktig Paula! det är så kul att följa och se hur du kämpar med träningen. blir inspirerad att köra ännu hårdare på gymmet själv. det är roligt att följa någon som också precis fått barn och har samma kilon att gå ner.. vare sig du är svettig som en gris eller ska på gala så är du en naturlig skönhet och det riktigt lyser om det.inte nog med det så verkar du vara en sån otroligt varm, härlig och ärlig människa. fortsätt med det! du inspirerar!

  2. Linnea lindström

    Åh vad roligt att du tyckte om det! Ja jag har också en ätardag, på lördagar! Om jag inte skulle haft den skulle jag nog ha gett upp direkt haha 🙂 jag har inte heller för stora mål, eftersom jag alltid varit stor så vill jag landa på ca 80 kg, inte mindre, för det är verkligen inte jag att vara jättesmal, det jag vill uppnå är att vara hälsosam, du sla verkligrn ta åt dig av min kommentar för det är verkligen du som har hjälpt mig! Utan dig skulle jag ligga på soffan dag in och dag ut och må dåligt, du har fått mig att må så mycket bättre

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting