Bilder

En bildserie med Lenores känslor

Mamma och pappa tar kort. Gaaaaaaah kolla på mig!!!

P7120156 P7120158

Titititi ingen fara älsklingP7120159

Hugos tanke: Varför blir ungen tyst varenda gång Paula tar upp henne? P7120160

Nöjd och glad. Nära sin familjP7120161

Mammas och pappas våldsamma pussar får man akta sig för, då är det inte alltid kulP7120163

Mamma är bäst. Ingen protestP7120165

Obehagliga män i bakrunden =) P7120167

8 Kommentarer

 1. Roya

  Hej!
  Känner bara att ja måste få skriva av mig och se hur du upplever situationen vi är i. Har förstått att du/ni varit i liknande situation med Molly. Valde att skriva åt dig eftersom du lätt är en av de smartaste och klokaste människa jag vet. Det är nämligen så att jag och min sambo nu fått veta att jag är gravid i vecka 7 och vi är båda väldigt chockade och vi har svårt att veta vad som är det bästa valet i denna situation. Min sambo säger att han inte känner sig redo för ett barn medan jag är helt där mittemellan. Jag är redo och jag håller gärna barnet om han vill men jag har svårt att göra det om han inte känner samma. Vi har diskuterar och han vill inte pressa mig och han anser att jag gör sista beslutet och han stöder mig oavsett. Jag har varit glad, ledsen samtidigt som jag kännt mig lycklig. Att bli gravid är många kvinnors önskan och det något många drömmer om, men som aldrig blir verkligt pga. av olika skäl. Det är något så otroligt fint om man verkligen tänker efter! Det har varit fruktansvärt jobbigt att hamna i denna situation i misstag och jag känner bara mer och mer hur ont det gör i mitt hjärtat om ja skulle göra abort. Hur gör man i denna situation? Vet att du inte kan göra ett val för någon annan, men ja vet att du ha mycket smarta tankar! Du har en härlig familj! Tack snälla, kram!

 2. Sarah Oleksy

  Hej Paula!
  Har följt din blogg i cirka 2 år nu och måste säga att jag verkligen ser upp till dig som person.
  Du är en så otroligt fin människa både på insidan och utsidan. Man ser verkligen hur mycket kärlek du har till dina barn men även till Hugo, din mamma och syskon. Du är även så otroligt organiserad och lugn till sättet samtidigt som du är glad och har massa energi. Blev lite virrigt med min förklaring menmen..

  Fortsätt vara den du är!
  Stora Kramar
  / Sarah 26 år från Enköping =)

Visa alla 8 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com