Bilder

En av fördelarna med det andra barnet…

… är att det finns så mycket att ärva! Lillans garderob är mesta dels fylld med Mollys bebiskläder. Som denna dräkt från Marimekko, det glädjer mitt hjärta att få klä lilla Leonore i några av mina favoritkläder från när Molly var liten! =)

Leonore

12607109_10153707893541273_259796883_n

  Molly

Untitledaaaaa

4 Kommentarer

  1. Mia

    Hej paula jag har en fråga om den lilla nallen med personligt namn är ifrån vill gärna köpa en till min syster dotter som present.

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting