Träning

Effektiv och rolig träning

Det är tur att min rastlösa själ har WÖRKOUT på kvällarna. Där får jag springa av mig energin! Igår körde vi ett sinnessjukt tufft pass, men också roligt. Det här kör man två och två:

A).

    5 armhävningar

    10 stycken squatpush (Använd en boll som du slår in i väggen efter ett knäböj)

10 st plankpress (Använd er av hantlar och dra upp i sidled)

 

Man jobbar i åtta minuter och ska klara så många varv som möjligt, så detta ska gå fort. När jag gjorde armhävningarna stod min kompis och väntade vid väggen med bollen. Man kör varannan gång på övningarna. Tvisten? Efter varje varv måste ni göra burpee. Så en burpee efter första varvet, två burpee efter andra osv. Vi klarade åtta varv på åtta minuter.

 

2-5 minuters vila.

B).

 5 armhävningar

     10 st squatpush

     10 st plankpress

Samma? Precis! Fast nu gäller det att bli av med era burpees. Efter vårt första varv gjorde vi åtta st, varv nummer två sju osv. Du jobbar i åtta minuter och målet är att bli av med alla-då är du klar.

Squatpush

P1081912

Plankpress

P1081933 P1081934

Med min partner-klara och svettiga
P1081948

Innan kvällens wodd gjorde vi en massa annat kul:

P1081882 P1081885 P1081897 P1081902 P1081909

P1081952

Kommentarer

 1. Alexandra

  Hej Paula, jag är själv tvåbarnsförälder och undrar hur du hinner med träningen? Är det Hugo som tar barnen. Är du tränar och hur fördelarna ni det för att få ihop det med träningen ?

  1. Sandra

   Vem skulle annars ha barnen? Du vet finns karlar som klarar av att ta hand om barn! Dom planerar väl tid och ger varandra träningstid då båda prioriterar det.

  2. Sandra

   Vem skulle annars ha barnen? Du vet det finns karlar som klarar av att ta hand om barn! Dom planerar väl tiden och ger varandra träningstid då båda prioriterar det.

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com