Bilder

Duschad av ”solen”

Jag tänkte att jag ville blir lite brun, men jag vägrar att lägga mig i ett solarium. Så jag testade att spraytana mig själv för första gången. Wow vilken rand! Det ska hålla i en vecka, och håller längre ju mindre man duschar. Är detta en invit att hålla sig skitig? Jag som vanligtvis duschar två gånger om dagen!

IMG_3048 IMG_3047 IMG_3049

 

15 Kommentarer

 1. Sofia

  Jag duschar också ca 3 gånger i veckan! Känner verkligen inte något behov av att duscha varje dag! (Duschat självklart efter att jag blivit svettig, oavsett om de är pga träning, lek eller vädret) men annars blir det ca varannan dag! Tror iaf inte att jag luktar allt för illa! ?

 2. L

  Duschar också 3 ggr i veckan och tvättar mig varje dag under armarna på morgon…inte fan luktar man illa då!….alla har olika rutiner?

 3. Lovisa

  Kul med spraytan!

  Tänkte bara påpeka det jag trodde var allmän vetskap. Det är absolut inget krav att duscha dagligen för att vara hygienisk och fräsch. Snarare tvärtom då ni då tvättar bort hudens naturliga bakterieflora och torkar ut huden lättare. Kanske därför ni också har lättare att lukta illa. (Som vissa här påstår att man gör) 🙂

 4. Hanna

  Duschkulturen är inte bara onödig utan en av våra största miljöbovar. Man BEHÖVER inte duscha varje dag, det är en vana. Jag duschar kroppen om jag tränat hårt, efter lättare pass tvättar jag av mig under armarna och fötterna. Håret tvättar jag aldrig mer än en gång i veckan, efter tuffa pass med mycket svett kan jag tvätta av hårfästet. Jag luktat inte illa för det, ingen kan gissa att jag duschar så sällan, anledningen till att jag vet det är för att jag frågat och mina vänner har inga problem att säga att jag luktar om det skulle vara så.

 5. Majda

  3 gånger i veckan låter inte alls trevligt Anna, finns inget värre än när någon som luktar smutsigt/svettigt går förbi och stanken bara ångar ur personen ?

  1. Emma

   Jag vill också gärna veta! Du får så fin färg. Skriv gärna ett inlägg om vart man beställer och hur man gör osv ????

 6. Anna

  Duschar du två gånger om dagen? ? varför? Jag duschar nog 3 ggr i veckan annats blir jag torr som tusan och håret blir fett snabbare

  1. Leoni

   Alltså, håret är såklart bra att tvätta mer sällan men man behöver ju inte tvätta håret varje gång man duschar? Att duscha 3 gånger i veckan låter väldigt lite, jag vet såklart inte vad du jobbar med eller gör om dagarna. Paula har två barn att ränna efter samt en aktiv livsstil med träning, att inte duscha i alla fall en gång om dagen vore (enligt mig) rätt så ohygieniskt 😐 Jag duschar minst 1 gång om dagen, ibland två (morgon innan jobbet och kväll innan jag lägger mig).

   Om du får torr hud av att duscha så ska du nog snarare se över din duschtvål och lotion efteråt, det finns duschtvålar för känslig hud utan parfym/såpa/alkohol etc som återfuktar, och sedan avsluta med en återfuktande lotion.

   Som sagt så vet jag inte vad du gör om dagarna men rent hygieniskt för en vuxen människa låter 3 ggr i veckan väldigt lite. Kram!

Visa alla 15 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting