Kärlek

Du är fin!

Såhär ser min mage ut, tycker att det är himla kul att den faktiskt börjar se muskulös ut. Jag tycker om min mage.

Min mage kan också se ut såhär. Efter att ha burit två barn så har jag lös hud kvar. Ingenting jag ens reflekterar över men tänkte att jag ändå ville visa er.


-Jag har lös hus på magen
-Jag har bristningar på rumpan och på höfterna
-Mina bröst sitter inte där dom en gång satt

Men det gör ingenting. Det finns inget rätt och fel med ens utseende, alla är vackra som dom är.

PS: Du är fin?

22 Kommentarer

 1. N

  Är det bara jag som blir ledsen över ett sånt inlägg? Frågar mig om jag blir hetsad av att gå ner mina kilon av att se sådana foton och ja, det blir jag. Skriva att ” du är fin” och ha magrutor. Det funkar liksom inte riktigt.

  1. L

   Okej så vi som har magrutor+lös hud är inte fina enligt dig eller? Jag förstår inte? Ska inte allas kroppar hyllas?
   Jag blev glad över detta inlägg eftersom jag slåss med dåliga tankar om min egen mage. Står jag upp så är en platt och ser muskulös ut men om jag drar i huden så känns det som jag kan dra ut flera kilometer av hud och när jag sitter ner bildas flera hudveck som jag trott har varit fett.
   Det är du som tolkar detta inlägg som hets. Finns ingen hets alls i det, bara en fin tanke om att allas kroppar är värda att hyllas, även Paulas, min egen och din också!

  2. Natalie Hoffman

   Men snälla ge dig,
   Skulle du äta och träna som hon gör så hade du också sett ut så.
   Varför kan man in få hylla sin ansträngning i lilla landet lagom. När jag utbildade mig i 5 år och tog examen så hade jag blivit riktigt ledsen om någon skulle gnälla på att den inte får ta den examen.

   Man gör det man vill och resultaten blir därefter. ALLA är fina EXAKT som dem är.
   Men vill man se ut som ovan får man anstränga sig också.. jeeeeeees…

 2. Marion

  Så jäkla bra alltså! Det är precis såna inlägg som ger mig hopp om mänskligheten. Tack från hjärtat! Det är en sådan utveckling vi vill se i samhället, äkta vara och inte fake. Ser upp till dig, du tar ditt ansvar som förebild för många på allvar. Respekt!

 3. Linda L

  Tillbakakaka team Hugo. Min man tränar väldigt mycket o tar enbart av sig sin vigselring vid träning. En annan lösning är att ha ringen/ringarna i ett halsband som jag f n har eftersom jag blir lätt svullen under min graviditet. Då är ringarna nära i vart fall. ❤

 4. Lindholm

  Så, såå, sååå fin mage. Heja mammor! Lös hud, bristningar osv har verkligen ingen betydelse. Dem är ett tecken på det finaste i världen. Det skall absolut få synas att man fått barn.
  Du är verkligen en förebild. Tack Paula för att du är just du❤️ du gör denna världen till en mycket trevligare plats.

 5. Lindholm

  Så, såå, såååå vacker mage. Heja mammor! Lös hud, bristningar osv har verkligen ingen skillnad. Dem är ett tecken på det finaste i världen. Det skall absolut få synas att man fått barn.
  Du är en förebild! Tack Paula för att du är just du❤️ såna som du gör denna världen till en mycket trevligare plats

 6. Lindholm

  Så, såå, sååå vacker mage. Heja mammor! Lös hud, bristningar osv har verkligen ingen skillnad. Dem är ett tecken på det finaste i världen. Det skall absolut få synas att man fått barn.
  Du är en förebild! Tack Paula för att du är just du❤️ såna som du gör denna världen till en mycket trevligare plats

 7. Lindholm

  Så, såå, såååå vacker mage. Heja mammor! Lös hud, bristningar osv har verkligen ingen skillnad. Dem är ett tecken på det finaste i världen. Det skall absolut få synas att man fått barn.
  Du är en förebild! Tack Paula för att du är just du❤️ såna som du gör denna världen till en mycket trevligare plats.

 8. Joha

  Du är galet vacker och du har kämpat så många timmar för att utvecklas i din träning! Jag skäms så mycket för min kropp,jag är ensamstående mamma och jag vet att jag inte har samma tid som du har men om jag bara gör lite mer så kanske…Du har möjlighet att ha en personlig tränare som du har råd med, för mig är det bara en dröm. Jag är jätte avundsjuk ?men så inspirerad av dig, undrar ibland hur jag hade kunnat sett ut, hur långt jag hade kunnat nå i mina drömmar. Är flera år äldre men ett stort ”fan”

  1. Sarah

   Usch va ledsen jag blir av att läsa detta. Det går verkligen inte arr jämföra sig med andra och speciellt inte influenser som har helt andra förutsättningar b la när det kommer till tiden.
   Du är ensamstående och gör säkert ett fantastiskt jobb, beundransvärt! Du borde ge dig själv egentid och träning, men INTE för att bli smalare/fastar/muskulösare etc, utan för att du förtjänar att MÅ BRA! En pigg och glad kropp är det bästa, vad den väger eller vilken form den har är mindre viktigt.
   Men jag vet att det inte är så lätt alltid att tänka bort ytan.
   Och ofta lätt för resan smala/vältränade att säga att man ska vara nöjd-lätt för dom att säga liksom.
   Jag själv har försökt gå ner mina gravidkilpn men dom sitter fast, så försöker fokusera på mott välmående ist.

 9. J

  Du är galet vacker och du har kämpat så många timmar för att utvecklas i din träning! Jag skäms så mycket för min kropp,jag är ensamstående mamma och jag vet att jag inte har samma tid som du har men om jag bara gör lite mer så kanske…Du har möjlighet att ha en personlig tränare som du har råd med, för mig är det bara en dröm. Jag är jätte avundsjuk ?men så inspirerad av dig, undrar ibland hur jag hade kunnat sett ut, hur långt jag hade kunnat nå i mina drömmar. Är flera år äldre men ett stort ”fan”

 10. Nathalie

  Tack för det här inlägget, inte fött barn jag har bara mycket kroppskomplex. Tack. Hälsningar, Nathalie 22 år

Visa alla 22 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting