Tips

Drömmens låda

Fick en låda hemskickad och blev ÖVERLYCKLIG när jag insåg vad drömlådan innehöll😍😍😍

Oherregud, nu har vi rosetter för all framtid! Jag vet inte vilken som är min favorit, men är taggad på att visa detta för tjejerna. Tusen, tusen tack @petiteolivia.se

Åh kanske dessa med M och L

Eller dom här, grön är min favoritfärg. Mollys är röd och Leonores är lila.

-På tal om hår! I morse pratade jag och tjejerna om att färga hår. Jag vet med mig att det finns färgbomber, schampoo med färg i? Så att håret blir en viss färg bara i ett par dagar. Någon som har tips om något varumärke där jag hittar detta? =)

9 Kommentarer

 1. jenny

  Vi köpte på Dollarstore. Dottern har mörk mörk blont hår. Syntes mest i solslingorna i håret. men fullt tillräckligt enl. mig. Hon va nöjd.

 2. Emilia

  Färgbomber är till för att förstärka och fräscha upp hårfärgen man har, inte för att byta hårfärg. Lorèal har en typ av färg som ska gå ur efter några tvättar, colorista heter den. Vill dock varna för att den kan vara svår att få ur helt. Jag använde den lila färgen, den blektes och blev sedan grön. Fick klippa bort det då frisören inte kunde göra något. Annars finns det ju sprayfärg i massa olika färger, dom burkar vara lätta att tvätta ur.

  1. Jessica

   Min syster använde färgbomb på hennes barns hår, dem är ljusa från början men ville ha någon färg. Det funkade susen med färgbomb som försvinner efter några tvättar 🙂

 3. Maria

  Hej paula😄 jag jobbar i en frisör grossist, vi har barnfärg i spray flaskor som man kan bara tvätta bort. Hör gärna av dig så kan jag skicka lite omina färger till tjejerna

 4. Jannika Teresa

  Finns olika märken på färgbomber är som hårinpackningar vårdar håret o färgar håret går ut efter kanske cirka tio tvättar 🙂

 5. Matilda

  Jag köpte till min dotter på Coop i Västberga förra helgen. Färgkräm så man gör slingor. Blev jättefint! Minns inte märket men fanns i jätte många färger

Visa alla 9 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting